29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ponovno smrt na slavonskoj cesti! Oko 21 sat sinoć! Vozilo udarilo u betonski kolni prilaz!

1 min read
Ovo je treća prometna nesreća sa smrtnom posljedicom na cestama Vukovarsko-srijemske županije ove godine.

Oko 21 sat 26. siječnja 36-godišnji vozač iz Županje upravljao je osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom ulice Ante Starčevića iz smjera centra Gunje u smjeru Županje, a pritom nije koristio sigurnosni pojas. U blagom zavoju ulijevo vozilo je s kolnika pomaknuo udesno, sletio u desni odvodni kanal te udario u betonski kolni prilaz. Intervencijom vatrogasaca vozač je izvučen iz vozila, nakon čega je liječnik hitne medicinske pomoći utvrdio smrt – javlja danas priopćenjem PU VSŽ, a o još jednoj pogibiji na slavonskoj cesti.

Očevidom je rukovodila općinska državna odvjetnica iz Vinkovaca.

Kako doznajemo, naložena je obdukcija tijela, o čemu više čitajte OVDJE.

Ovo je treća prometna nesreća sa smrtnom posljedicom na cestama Vukovarsko-srijemske županije ove godine.

U prometnim nesrećama smrtno stradali su osobe koje učestalo upravljaju vozilima cestom na kojoj su sudjelovali u prometnoj nesreći. Trenutak nepažnje je dovoljan da se dogodi prometna nesreća, a „četiri ubojice u prometu – alkohol, brzina, pojas i mobitel“, doprinose njihovom događanju – niže PU VSŽ.

I ovim putem upozoravamo građane da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića, da poštuju ograničenja brzine kretanja vozila, koriste sigurnosni pojas na način koji je predvidio proizvođač i ne koriste mobitel i druge uređaje koji utječu na sigurno upravljanje vozilom – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)