14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vozili Mercedes i BMW ‘pod gasom’! Vozač BMW-a ‘nije vidio’ Stop, a ni policiju!

1 min read
...a kojeg su, nameće se kao zaključak iz priopćenja, barem malo loviti. Jer, stati nije htio, a poslije je i odbio testiranje na prisutnost alkohola.

Policijska uprava Požeško-slavonska imala je u prometu protekle večeri prilično posla, posebno s jednim vozačem BMW-a, a kojeg su, nameće se kao zaključak iz priopćenja, barem malo loviti. Jer, stati nije htio, a poslije je i odbio testiranje na prisutnost alkohola.

U petak 28. siječnja 2022. oko 21.30 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,65 promila upravljao 27-godišnjak – javlja PU PSŽ i nastavlja…

Nešto kasnije, oko 23.35 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka koji se na izlasku iz Ulice Ivana Šveara nije zaustavio na vidno postavljeni prometni znak „obavezno zaustavljanje“,  kao i na svjetlosne i zvučne signale policijskih službenika. Nadalje je utvrđeno da je vozilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao 51-godišnjak.

U razdoblju 27./28. siječnja 2022. u Lipiku u Jadranskoj ulici, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom uslijed neprilagođene sletio s kolnika na putnu bankinu i udario u metalni nosač prometnog znaka i metalni nosač informacijske table u vlasništvu Grada Lipika nakon čega je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao – zaključuju iz PU PSŽ.

Foto: Pixabay (ilustracija)