28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dolijao višestruki ‘bandit’ u Osijeku! Krao novčanike i dizao ‘lovu’ na bankomatima!

1 min read
Nadležnom državnom odvjetništvu protiv 48-godišnjaka podnosimo posebno izvješće - zaključuju.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 48-godišnji hrvatski državljanin počinio 3 kaznena djela krađa i 2 kaznena djela računalna prevara – javlja policija iz Osijeka i nastavlja…

Početkom mjeseca prosinca 2021. godine, na području Osijeka, iz stambene zgrade, 48-godišnjak je iz torbice vlasništva 57-godišnjakinje, ukrao novčanik sa novcem i dokumentima. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 300 kuna.

Dana 19. prosinca 2021. godine, na području Osijeka, 48-godišnjak je otuđio novčanik sa osobnim dokumentima i bankovnim karticama vlasništva 41-godišnje hrvatske državljanke. Nakon toga kradljivac je sa njenom bankovnom karticom na više prodajnih mjesta u Osijeku plaćao račune u trgovinama. Vlasnici je počinjena materijalna šteta nekoliko stotina kuna.

Slijedećeg dana, u prije podnevnim satima, u Osijeku, 48-godišnjak je ušao u zgradu škole i iz ormara kabineta ukrao novčanik s dokumentima, novcem i bankovnim karticama vlasništva 34-godišnje hrvatske državljanke.  Nakon toga kradljivac je sa njenom bankovnom karticom na više prodajnih mjesta u Osijeku plaćao račune u trgovinama.
Vlasnici je počinio materijalnu štetu nekoliko stotina kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu protiv 48-godišnjaka podnosimo posebno izvješće – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)