29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Danas bez tramvaja zbog radova na Aveniji! Eljuga: Sve činimo brzo i kvalitetno!

2 min read
- ...nakon obavljenog iskopa na kolektoru, utvrđeno je znatno veće oštećenje od prvotnog - javlja jutros Vodovodova PJ Odvodnja i dodaje...

Završetak ‘zemljanih’ radova u Europskoj aveniji očekuje se tijekom današnjeg dana, bude li, razumije se, sve po planu, a nakon jučerašnjeg iznenađenja i otkrića znatno većeg oštećenja kolektora. U ponedjeljak bi još ostalo pred Vodovodom vraćanje cjevovoda pitke vode i sanacija prometnice. Pišemo, razumije se, o obavljenom iskopu na kolektoru, oštećenju nastalom puknućem vodovodne cijevi u Europskoj aveniji, preko puta Pošte, a uslijed čega danas neće voziti tramvaji na tom potezu, već autobusi GPP-a.

– …nakon obavljenog iskopa na kolektoru, utvrđeno je znatno veće oštećenje od prvotnog – javlja jutros Vodovodova PJ Odvodnja i dodaje…

– Radovi na sanaciji idu sporije i otežano radi tramvajskog prometa, ali je predviđeno osiguranje radilišta za rad na siguran način i podbetoniranje bočnih stjenki. …predviđena je obustava tramvajskog prometa, koji je smetnja za rad strojeva na sanaciji… – dodali su iz Vodovoda, sukladno čemu danas od 7 do 17 neće voziti tramvaji, već autobusi, a na liniji 1.

– Djelujemo koordinirano i u dogovoru, adaptiramo raspored, vozila, sve…, a kako bi naša prijateljska firma obavila svoj dio radova i građani bili zadovoljni – kazao je direktor GPP-a Dejan Rusmirović, a koji je jutros gradilište obišao s članom uprave Vodovoda Markom Eljugom.

– Zadovoljan sam kako radovi napreduju. Sve činimo maksimalno kvalitetno i brzo kako bi se što manje osjetila devijacija u svakodnevici naših građana. Zato smo i ovdje, pomoći, organizirati, priskočiti… Kolege me uvjeravaju da sada ide sve po planu i da ćemo oštećenja brzo sanirati – dometnuo je Marko Eljuga.

Foto: Vodovod

Facebook Comments