19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Ljude traže Tifon, Krnjak, Eurokamen, Tempo…

2 min read
Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Tifon d.o.o. zapošljava Gastro prodavača / Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Gračenica. Rok za prijavu je 16.03.2022. Poslodavac nudi dinamičan i raznolik posao sa stimulativnim primanjima i ostalim dodacima na plaću. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Wustenrot stambena štedionica d.d. traži Wunstenrot financijskog eksperta (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 25.02.2022. Posao uključuje komunikaciju s klijentima i pomoć pri rješavanju njihovih financijskih potreba koristeći ponudu financijskih proizvoda i alata. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj službi za finski jezik (m/ž). Rad se izvršava u Osijeku, a rok za prijavu je 21.02.2022. Poslodavac nudi profesionalni rast u međunarodnoj kompaniji, dodatne dane godišnjeg odmora, božićnice, jubilarne nagrade i mnoge druge pogodnosti. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. traži Kreditnog konzultanta (m/ž) u Osijeku. Poslodavac traži 2 djelatnika za rad u poslovnici. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu, proaktivnost i komunikativnost. Prijave se zaprimaju do 02.03.2022. putem brze prijave.

Orion d.o.o. traži Vozača / Dostavljača – C kategorija (m/ž). Rad se izvršava na području Hrvatske, EU, BiH, Srbije. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stimulativna primanja, plaćene putne troškove, naknadu za topli obrok i dnevnice. Prijaviti se možete do 19.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu i motiviranost za posao. Prijave se zaprimaju do 24.02.2022. putem linka.

Eurokamen d.o.o. traži Strojarskog inženjera (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 28.02.2022. Posao uključuje izradu proračuna, proizvodne i konstrukcijske dokumentacije te pripremu pozicija za strojnu obradu. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

Tempo d.o.o. zapošljava Pomoćnog špeditera  (m/ž). Rad se izvršava na graničnom prijelazu Erdut, a rok za prijavu je 28.02.2022. Posao uključuje tehničku pripremu dokumentacije vezane uz sve vrste carinskih postupaka. Podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Krnjak d.o.o. traži Tehnologa ratarstva (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Prijaviti se možete do 28.02.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom višom stručnom spremom koji su spremni za terenski rad gdje će izvršavati organizaciju, vođenje i nadzor ratarske proizvodnje. Podaci za prijave nalaze se ovdje.

Dundo Maroje d.o.o. zapošljava Knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Rok za prijavu je 25.02.2022. Traži se pripravnik za obavljanje knjigovodstvenih poslova. Kako se prijaviti saznajte ovdje.