19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Unikom otvara Reciklažno dvorište u Donjem gradu! U funkciji od 1. ožujka!

1 min read
- Drage naše građanke i građani, obavještavamo vas kako će se u utorak, 1.ožujka od 11:00 otvoriti četvrto reciklažno dvorište u Osijeku - najavili su i dodali par informacija o otvorenju...

Na Vukovarskoj cesti 291B od 1. ožujka u 11 sati bit će u funkciji četvrto reciklažno dvorište Unikoma u Osijeku, a koje lokacijski i formalno pripada Donjem gradu, javio je putem društvenih mreža osječki Unikom.

– Drage naše građanke i građani, obavještavamo vas kako će se u utorak, 1.ožujka od 11:00 otvoriti četvrto reciklažno dvorište u Osijeku – najavili su i dodali par informacija o otvorenju…

– Uz gradonačelnika Ivana Radića, direktora Unikoma Igora Pandžića i ostale goste, svečanim otvorenjem, pružit ćemo gradu Osijeku priliku za još ljepši i zeleniji izgled. Hvala vam što koristite sva dosadašnja reciklažna dvorišta, odvajate otpad, mislite na ekologiju i čistoću našeg i vašeg Osijeka… – napisali su i zahvalili iz Unikoma.

Inače, Unikom otprije ima tri reciklažna dvorišta – Jug 2 na adresi Josipa Reihl Kira bb, Gornji grad na adresi Leopolda Bogdana Mandića 18A i Retfala na adresi Kapelska 83.

Foto: Facebook (arhiva, screenshot)