16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ivana Medić zapjevala u Gradskom vrtu: Pjevala sam i ‘ježila se’ od radosti i energije!

2 min read
Ogrnula je šal NK Osijeka i zakoračila na travnjak, krenula prema centru...

Osim što je NK Osijek sinoć proslavio 75. rođendan kluba, odigrao tisućitu utakmicu u Prvoj HNL i pobijedio Dinamo u borbi za naslov prvaka Hrvatska, klub je jučer nastupom osječke operne solistice, članice ansambla HNK u Osijeku Ivane Medić, potpuno izašao iz ranije ‘komfort zone’ organizacije svečanosti, tribine približio umjetnosti i Gradskom vrtu dao još urbaniji ‘touch’. Bilo je istinsko uživanje čuti Moj Osijek u vrhunskoj izvedbi Ivane Medić, a što je, pokazat će već uvodne sekunde skladbe, bila uzajamna čarolija između nje i navijača.

– Bila sam prilično uzbuđena zbog svog nastupa. Ne, nisam prije pjevala pred tolikim auditorijem. A koliko znam, nije bilo ni ovakvih situacija do sada u Osijeku. Nisam znala kako će to navijači prihvatiti, ali sam jako ugodno iznenađena, radosna – počela je Ivana Medić dan nakon nastupa i pobjede Osijeka.

Ogrnula je šal NK Osijeka i zakoračila na travnjak, krenula prema centru…

– Inače nemam tremu. Nemam. Svakako ne u svom kazalištu, pred svojom publikom, ali sinoć sam i ja iskoračila iz ‘komfort zone’. I tako izlazim na teren, oko mene 6.500 i više navijača…, svi šire šalove i kreće pjesma. Pjevala sam i ‘ježila se’ od radosti i energije – prenijela je dojam Medić, dodajući…

– Naravno, nisam ni sumnjala u podršku navijača – radosno je nastavila.

– Pjevala sam punog srca, jer navijači su to odmah prihvatili, posebno je ‘istok’ bio glasan. Bili su jako glasni, svi uz mene i klub. Bio je to sinoć jedan neopisiv osjećaj. Velika mi je čast što sam pred tolikom publikom mogla pjevati i doprinijeti proslavi rođendana kluba – zaključila je.

Inače, Ivana Medić vrlo često dolazi na utakmice Osijeka, s njom, razumije se, cijela obitelj. Sinoć su njezina djeca mogla gledati mamu točno tamo gdje stoje nogometne zvijezde.

– Rekao mi je sin – Baš sam, mama, ponosan – prenijela je i taj detalj Ivana.

Foto: Kristijan Cimer (ustupljeno za objavu)