17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Belje, Mate Mate, Tifon, Auro Domus…

2 min read
Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Tifon d.o.o. zapošljava Gastro prodavača / Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Gračenica. Rok za prijavu je 16.03.2022. Poslodavac nudi dinamičan i raznolik posao sa stimulativnim primanjima i ostalim dodacima na plaću. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Belje plus d.o.o. traži Laboranta (m/ž) u Osijeku. Rok za prijavu je 08.03.2022. Traži se kandidat sa završenom SSS prehrambeno-tehnološkog usmjerenja, poželjno je radno iskustvo te je potrebno osnovno poznavanje rada na računalu. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera građevine – voditelja gradilišta u visokogradnji (m/ž). Kandidat mora biti spreman na terenski rad u Hrvatskoj i posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete do 22.03.2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22.03.2022. putem linka.

Pro wood d.o.o. zapošljava Električara (m/ž) u Đurđenovcu. Prijave se zaprimaju do 13.03.2022. Djelatnik će biti zadužen za održavanje strojeva u drvnoj industriji. Podatke za prijavu potražite ovdje.

Mate Mate d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) na području Osijeka. Djelatnik će dostavljati narudžbe zaprimljene preko platforme Pauza, Glovo, Wolt i Donesi Me. Prijaviti se možete do 06.03.2022. putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.03.2022. putem brze prijave.

STI d.o.o. traži Vozača teretnog motornog vozila (m/ž) za domaći i međunarodni promet. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijave se zaprimaju do 07.03.2022. putem brze prijave.

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: Vodoinstalater (m/ž), Keramičar (m/ž), Stolar (m/ž), Kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05.03.2022.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže Merchandisera (m/ž) na području cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 23.03.2022. Poslodavac nudi rad organiziran samo ujutro, službeni mobitel i automobil. Prijavite se ovdje.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)