25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sinoć u Osijeku požar smeća! Gorjeli komadi namještaja uz korov i raslinje…

1 min read
Iz fotografija je vidljivo da su gorjeli komadi odbačenog namještaja, kao i drugo razno smeće, a čitava 'lomača' nije bila mala. Napokon, poziv vatrogascima i njihova intervencija svjedoče o tome kako ovakva vatra i njezini razmjeri nikada nisu bezazleni, posebno ne uz korov i nisko raslinje, a i vjetar.

Bez detalja, samo fotografijama, a do priopćenja policije ili proširene vijesti vatrogasaca, JVP Osijek sinoć je izvjestila o požaru smeća u Osijeku, a u večernjim satima, što je razvidno iz fotografija.

O uzroku požara nisu govorili, no fotografije svjedoče zapaljenoj jednoj od nepropisno odloženih gomila smeća, kakve je osječki Unikom posljednjih tjedana počeo čistiti i odvoziti, od Pampasa, zaobilaznice, lokacija iza trgovačkih centara…, što zbog higijene i estetike, a što i zbog ovakvih nemilih mogućih scena.

Iz fotografija je vidljivo da su gorjeli komadi odbačenog namještaja, kao i drugo razno smeće, a čitava ‘lomača’ nije bila mala. Napokon, poziv vatrogascima i njihova intervencija svjedoče o tome kako ovakva vatra i njezini razmjeri nikada nisu bezazleni, posebno ne uz korov i nisko raslinje, a i vjetar.

Foto: JVP Osijek, Facebook (screenshot)