24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi je ‘igrač u gradu’ – Mr. Geek! Računala, mobiteli, oprema, servisi…

1 min read
Naime, kako doznajemo, otvaraju se u subotu, što će reći kako od sljedećeg tjedna kreću '100 km/h'. Sve to događa će i događat će se u Dunavskoj ulici u Osijeku, na broju 68.

– Veliko nam je zadovoljstvo objaviti da uskoro otvaramo svoja vrata. Za Vas smo pripremili veliki izbor računala, laptopa, smartphona te informatičke opreme kao i servis za sve vrste računala i laptopa – javljaju iz odskora nove destinacije za izbor informatičke opreme i servisa u Osijeku.

Naime, kako doznajemo, otvaraju se u subotu, što će reći kako od sljedećeg tjedna kreću ‘100 km/h’. Sve to događa će i događat će se u Dunavskoj ulici u Osijeku, na broju 68.

Mi smo specijalizirana trgovina za prodaju računala, laptopa, smartphona te informatičke opreme. Ujedno, mi smo i servis svih vrsta računala i laptopa, a s podrškom svih dana u tjednu, s tehničkom podrškom i mogučnošću izlaska na teren. Radimo svakako i sastavljanje ili nadogradnju računala po zahtjevima klijenata – javljaju iz novog cenra Mr. Geek u Osijeku.

Foto: Pixabay (ilustracija) & Facebook (screenshot)