29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Hervis, SOS Dječje selo, Pro wood, Vilmar Beton…

2 min read
Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS mamu / SOS tatu (m/ž). Rad se izvršava u SOS Dječjem selu Lekenik ili SOS Dječjem selu Ladimirevci. Od kandidata se očekuje spremnost na stvaranje brižnog i čvrstog emocionalnog odnosa s djecom, temeljenog na poštovanju i prihvaćanju. Prijaviti se možete do 12.03.2022. putem brze prijave.

Vilmar Beton d.o.o. traži Vozača autobetonske pumpe (m/ž) u Dugom Selu. Poslodavac nudi dobre uvjete rada, stimulativna primanja i rad u dinamičnom okruženju. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. ovdje.

Hervis d.o.o. zapošljava Servisera / Prodavača (m/ž) u Osijeku, Portanova. Traži se sportski enzuzijast ili aktivni sportaš koji uživa u svestranom tehničkom radu. Prijave se zaprimaju do 10.03.2022. putem brze prijave.

Tifon d.o.o. zapošljava Gastro prodavača / Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Gračenica. Rok za prijavu je 16.03.2022. Poslodavac nudi dinamičan i raznolik posao sa stimulativnim primanjima i ostalim dodacima na plaću. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže Merchandisera (m/ž) na području cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 23.03.2022. Poslodavac nudi rad organiziran samo ujutro, službeni mobitel i automobil. Prijavite se ovdje.

Rizman d.o.o. zapošljava Traktorista (m/ž). Mjesto rada su Mali Zdenci. Prijave traju do 31.03.2022. Posao uključuje upravljanje traktorom s priključcima, a radno iskustvo nije uvjet. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera građevine – voditelja gradilišta u visokogradnji (m/ž). Kandidat mora biti spreman na terenski rad u Hrvatskoj i posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete do 22.03.2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22.03.2022. putem linka.

Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.03.2022. putem brze prijave.

Pro wood d.o.o. zapošljava Električara (m/ž) u Đurđenovcu. Prijave se zaprimaju do 13.03.2022. Djelatnik će biti zadužen za održavanje strojeva u drvnoj industriji. Podatke za prijavu potražite ovdje.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)