28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Unikom prodaje kompost I. klase! U rinfuzi čak i za 0,20 kuna po kilogramu!

1 min read
Za sada se može nabaviti na tri prodajna mjesta - na kompostani (Biljska cesta), na blagajni Unikoma (Ružina ulica 11a, Osijek) i u trgovini poljoprivrednih proizvoda Vrbovnik d.o.o., (Ulica bana Josipa Jelačića 60, Višnjevac).

Unikom je na vlastitoj kompostani proizveo prvoklasni kompost, a u suradnji s Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek i Centrom primijenjenih bioznanosti Lanac zdrave hrane d.o.o. za istraživanje i razvoj na realizaciji projekta – Inovativna proizvodnja organskih gnojiva i supstrata za uzgoj presadnica – javlja osječka tvrtka Unikom, a uz vijest kako s potonjim saznanjem kreće i prodaja istog.

Unikomov kompost je poboljšivač tla prve klase, proizveden od prirodnih tvari bez umjetnih dodataka, kojemu je rok trajanja neograničen. Namijenjen je za travnjake, parkove, okućnice, cvijeće i cvjetne lukovice, plodovito povrće, kupusnjače, žitarice i drvenaste biljke.

Za sada se može nabaviti na tri prodajna mjesta – na kompostani (Biljska cesta), na blagajni Unikoma (Ružina ulica 11a, Osijek) i u trgovini poljoprivrednih proizvoda Vrbovnik d.o.o., (Ulica bana Josipa Jelačića 60, Višnjevac).

– Na kompostani nudimo kompost u vrećama po 15 kg i po cijeni od samo 10 kuna, a u rinfuzi za samo 20 lipa po kilogramu. Plaćanje je isključivo u gotovini. Na blagajni Unikoma (Ružina 11a) može se nabaviti samo uvrećani kompost, a plaćanje je i u gotovini i karticama. Vjerujemo da je to povoljna cijena za vrhunski proizvod – zaključuju iz Unikoma, dodajući da je zanimanja bilo i prije, a u povećano sada ni ne sumnjaju.

Foto: Pixabay (ilustracija) & Unikom (screenshot)