18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonac ‘proletio’ kroz crveno i udario u vozilo!

1 min read
U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 68-godišnji počinitelj prometne nesreće, kojemu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Novoj Gradiški, nakon koje je pušten kući. Za počinjene prekršaje, policija je 68-godišnjaku uručila prekršajni nalog - zaključuju.

U subotu (12. ožujka), oko 7.30 sati, na semaforiziranom raskrižju ulica S. Radića, bl. kardinala A. Stepinca i A. Starčevića u Okučanima, došlo je do prometne nesreće s ozlijeđenom osobom – javlja policija i nastavlja…

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da je 68-godišnjak upravljao osobnim automobilom, te dolaskom do semaforiziranog raskrižja nije zaustavio svoje vozilo na znak crvenog svjetla na semaforu. Počinitelj je vozilom ušao u raskrižje nakon čega je došlo do udara u osobni automobil kojim je upravljao 42-godišnjak, koji je vršio radnju skretanja u desno, a u kojem su se kao putnici nalazile dvije ženske osobe u dobi od 28 i 89 godina.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 68-godišnji počinitelj prometne nesreće, kojemu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Novoj Gradiški, nakon koje je pušten kući. Za počinjene prekršaje, policija je 68-godišnjaku uručila prekršajni nalog – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)