25. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Učinili su to za Božić, učinit će i za Uskrs! Obitelj Veselovac dariva potrebite!

2 min read
Naime, iz OPG-a Veselovac na Facebooku su i opet, prije koji dan, objavili kako pred blagdane žele pomoći osobe kojima 'prijeti' dočekati Uskrs bez bogatije trpeze no običnim danima, a na način da to učine po vlastitom traženju potrebitih ili prijedlogu drugih.

– Previše se hrane baca u svijetu, previše je gladnih i u potrebi, a ne mora biti tako – jednostavno je u nekoliko riječi sažeo gospodin Marko Veselovac razloge svoje objave na Facebooku, a kojom, kao proizvođač suhomesnatih proizvoda, ljudima u potrebi želi osigurati bogatiju trpezu ususret blagdanima, odnosno Božiću i Novoj godini, taman nekako prije koji mjesec. A sada to isto namjerava učiniti i za Uskrs.

Naime, iz OPG-a Veselovac na Facebooku su i opet, prije koji dan, objavili kako pred blagdane žele pomoći osobe kojima ‘prijeti’ dočekati Uskrs bez bogatije trpeze no običnim danima, a na način da to učine po vlastitom traženju potrebitih ili prijedlogu drugih.

– …u vrijeme loših vijesti, u doba panademije i rata… evo malo i lijepih vijesti! – napisali su i potom nastavili…

– Nakon uspješne akcije za Božić gdje smo razveselili 15-ak obitelji slabijih financijskih mogućnosti, odlučili smo napravit isto i za Uskrs. Uz pomoć svojih prijatelja, koji također sudjeluju u ovoj akciji, odlučili smo uljepšati Uskrs za 10-tak obitelji u krugu Osijeka, Valpova, Donjeg Miholjca i Našica! Hvala svima koji nas podržavaju u ovakvim akcijama! Učinimo sretne one kojima je najteže! – pozvali su iz OPG-a.

Ovaj OPG, inače, po vlastitom navodu, sve što proizvodi uzgajano je na prirodan i zdrav naČčn! Od janjaca koji su svakog dana na ispaši u prirodi, do prasaca također uzgojenih na vlastitom OPG-u, pa sve do suhomesnatih proizvoda po receptima naših starih – kazuju.

Hvala im u ime svih kojima će pomoći i kojima su pomogli.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)