29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Do požara u Retfali došlo zbog rezanja auspuha! Vlasnik radnje prevezen u KBC!

2 min read
- Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Osijeka, dok je 41-godišnjak zbog otežanog disanja prevezen u Kliničku bolnicu Osijek.

– Jučer, 17. ožujka, oko 16 sati, u Osijeku, došlo je do požara u radionici, vlasništvo 41-godišnjeg hrvatskog državljanina – javlja policija o događaju o kojem smo izvijestili jučer OVDJE.

– Provedenim izvidima došlo se do saznanja da je vlasnik u radionici rezao ispušnu cijev na osobnom automobilu, kada je došlo do iskrenja i zapaljenja automobila te se požar proširio na unutrašnjost radionice – dodaje policija i nastavlja…

– Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Osijeka, dok je 41-godišnjak zbog otežanog disanja prevezen u Kliničku bolnicu Osijek.

– Tijekom današnjeg dana, policijski službenici će obaviti očevid na mjestu događaja i utvrditi točan uzrok nastanka požara i nastalu materijalnu štetu. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaju – zaključuju iz policije.

Podsjećamo…

Vatrogasci JVP Osijek objavili su fotografije na mrežnoj stranici o požaru u Osijeku, a iz kojih je razvidno kako je gorio objekt gospodarske namjene, za kojeg doznajemo, javljanjem čitatelja, kako se nalazi u Retfali. Inače, neslužbeno se doznaje kako je gorjelo u Mlinskoj u Osijeku u jednoj radnji vučne službe. Iz fotografija je razvidno i kako je gorjela radionica, budući da se u istoj vidi dizalica za automobile.

Kako nam javljaju čitatelji, vatrogasna vozila su se spustila Petefijevom ulicom prema odredištu jučer oko 17 sati, a dodaju i da je dio Retfale bio bez električne energije, od ‘Žutog naselja’ sjevernije.

Foto: JVP Osijek