24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pijana Slavonka (32) na parkingu cijelom desnom stranom Suzukija izgulila Škodu!

1 min read
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 32-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - zaključuje se.
automobili parkiranje

U nedjelju 20. ožujka 2022. oko 2.20 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici na neobilježenom parkiralištu, 32-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola u od 1,46 promila upravljala osobnim automobilom marke „Suzuki“, daruvarskih registarskih oznaka, obilazila je osobni automobil marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka kojeg je prethodno propisno zaustavio 31-godišnjak, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu – javlja policija i nastavlja epilogom…

Tom prilikom došlo je do udara i struganja s cijelom desnom bočnom stranom „Suzukija“ u zadnji desni blatobran i odbojnik „Škode“. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 32-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)