18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Osatina, Eurometal, Orteo…

2 min read
Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, mogućnost dodatnih mjesečnih bonusa i mogućnost stalnog zaposlenja. Natječaj je otvoren do 1.5.2022., a sve detalje možete vidjeti klikom na link.

Orteo d.o.o. je u potrazi za Vulkanizerom / vulkanizerkom u Osijeku. Potrebno je radno iskustvo jednu godinu te vozačka dozvola B kategorije. Na oglas se možete prijaviti do 30.4.2022., a sve detalje možete vidjeti na linku.  

STARCO d.o.o. zapošljava Alatničara/alatničarku u Belom Manastiru. Oglas je aktivan do 31.5.2022., a poželjno je stručno osposobljenje za rukovanje viličarima i dizalicama. Sve detalje o tome kako se prijaviti provjerite na linku.

Bedlington d.o.o. traži Pomoćnika/pomoćnicu u salonu za pse u Osijeku, a prijaviti se možete do 11.5.2022. Opis posla uključuje kupanje, sušenje i pomoć u šišanju pasa te održavanje čistoće na radnom mjestu. Kako se prijaviti saznajte klikom na ovaj link.

Frizerski studio „B“ traži Frizera/Frizerku za rad u Dardi. Potrebno je radno iskustvo od 2 godine, a rok za prijavu je 26.4.2022. Sve detalje o natječaju provjerite na linku. 

ATT & AT j.d.o.o. zapošljava Informatičara/informatičarku u Kneževim Vinogradima. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Prijavite se do 24.4.2022., a sve detalje možete vidjeti na linku.

Dječji vrtić Jaglac u potrazi je za Edukacijskim/om rehabilitatorom/icom u Đurđenovcu. Natječaj je otvoren do 19.4.2022., a sve detalje natječaja i uvjete prijave provjerite klikom na link.

EUROMETAL d.o.o. traži Kontrolora/kontrolorku kvalitete u Osijeku. Poslodavac traži kandidata s iskustvom u kontroli kvalitete za rad na određeno vrijeme. Prijaviti se možete do 16.5.2022., a dodatne informacije dostupne su na linku.

Studio Moderna d.o.o. zapošljava Agenta/icu u pozivnom centru u Osijeku. Poslodavac nudi izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, dodatne mogućnosti usavršavanja i napretka te stimulativni dodatak na plaću. Natječaj je aktivan do 19.4.2022., a sve detalje možete vidjeti na linku.

OSATINA GRUPA d.o.o. je u  potrazi za Komercijalistom u prodaji (m/ž) u Viškovcu. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, osnutak stalnog radnog odnosa te profesionalno usavršavanje. Dodatne detalje provjerite klikom na link, a prijaviti se možete do 30.4.2022.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva) & Pixabay (ilustracija)