4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Automobilom u Glogovicu! Osoba upućena po liječničku pomoć uslijed ozljeda!

1 min read
...doznaje se iz policije, osoba je zadobila tjelesne ozljede, sukladno čemu je upućena u bolnicu po liječničku pomoć, no kvalifikacije ozljeda u tom trenutku još nisu bile poznate.

Danas poslijepodne u Slavonskom Brodu automobilom slavonskobrodskih registracijskih oznaka, osoba stara 40 godina, upala je u tamošnju rijeku Glogovicu. Do prometne nesreće došlo je u Ulici Ljudevita Jonkea, doznaje se iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Nadalje, doznaje se iz policije, osoba je zadobila tjelesne ozljede, sukladno čemu je upućena u bolnicu po liječničku pomoć, no kvalifikacije ozljeda u tom trenutku još nisu bile poznate.

Neslužbeno se još doznaje kako je osoba bila, navodno, pod utjecajem alkohola, no o tome ćemo doznati iz priopćenja policije sljedećeg dana, kao i o eventualnim uzrocima ovakvog nesvakidašnjeg događaja.

U Osijeku se, podsjećamo, slična, ali samo slična prometna nesreća dogodila kada je osoba automobilom upala u iskopanu rupu za temelje OHBP-a KBC-a u izgradnji. Tada je uzrok bio, pretpostavlja se, navodno, krivi stupanj prijenosa.

Foto: SBOnline, Luka Safundžić (prijenos uz odobrenje autora)