Uto. svi 24th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici! Traže se ljudi u prodaji, računovodstvu, medicini, konobar…

2 min read
Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Stribor oprema d.o.o. zapošljava Suradnika u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Bilje. Poslodavac nudi organizirano i ugodno radno okruženje, dodatnu stimulaciju za uspješan rad te plaćebi putni trošak. Prijave se zaprimaju do 01.05.2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi mogućnost dodatne zarade kroz bonuse, mogućnost stalnog zaposlenja te stimulativno i dinamično radno okruženje. Prijaviti se možete do 01.05.2022. ovdje.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju Farmaceuta (m/ž) na području Osječko-baranjske županije. Traži se motivirana i odgovorna osoba s dobrim komunikacijskim vještinama te sklonosti timskom radu. Prijaviti se možete do 30.04.2022. putem brze prijave.

Profi baucentar d.o.o. zapošljava Voditelja računovodstva (m/ž) u Đakovu. Rok za prijavu je 19.05.2022. Posao obuhvaća organiziranje, vođenje i samostalno obavljanje svih računovodstvenih poslova. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Mafrado j.d.o.o. traži Pizza majstora (m/ž). Rad se izvršava u Osijeku. Posao uključuje pripremu pizza i sendviča. Prijave traju do 30.04.2022. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Poliklinika Osijek d.o.o. zapošljava Medicinsku sestru / medicinskog tehničara u Osijeku. Možete se prijaviti do 30.04.2022. Traži se osoba sa završenom srednjom stručnom spremom te radno iskustvo nije nužno. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

M-ING d.o.o. zapošljava Projektanta suradnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 30.04.2022. Poslodavac traži 2 djelatnika sa završenom VŠS građevinske struke. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Poljoprivredni institut Osijek traži Radnika u doradi sjemena (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijave traju do 31.05.2022. Traži se 15 radnika za rad na prijemu doradi i otpremi sjemenske robe. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Metropola d.o.o. zapošljava Konobara u caffe galeriji (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 07.05.2022. Posao obuhvaća posluživanje pića u caffe galeriji „Crvena malina“. Podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

ATT & AT j.d.o.o. traži Tehnologa (m/ž) u Kneževim Vinogradima. Rok za prijavu je 24.04.2022. Traži se osoba sa završenim fakultetom dok radno iskustvo nije nužno. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!