26. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Smrt na cesti u Slavoniji! Jutros u 6:15 poginula jedna osoba!

2 min read
Neslužbene informacije kazuju kako je to bila prometna nesreća dvaju teretnih vozila na križanju.

UPDATE:

Danas oko 6.15 sati u naselju Miljevci, dogodila se prometna nesreća između teretnog vozila – kamiona našičkih registarskih oznaka i kombi vozila slatinskih registarskih oznaka u kojoj je jedna osoba smrtno stradala dok su četiri osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene – javlja policija i nastavlja…
 
Do prometne nesreće je došlo tako što se 36 – godišnji vozač kombi vozila, kretao ŽC – 4038 od pravca naselja Borik u pravcu centra naselja Miljevci, gdje je prilikom dolaska do raskrižja, odnosno ŽC – 4045 s prednošću prolaska, nastavio daljnju vožnju i tako oduzeo prednost prolaska teretnom vozilu – kamionu kojim je od pravca naselja Dobrović u pravcu naselja Nova Bukovica, upravljao 36 – godišnji vozač, te je tom prilikom došlo do udara prednjeg dijela kombi vozila u prednji lijevi dio teretnog vozila – kamiona s poluprikolicom. Nakon udara došlo je do nekontroliranog kretanja kamiona i udara prednjeg dijela kamiona u pročelje trgovine, dok se je kombi vozilo nakon udara zarotiralo i bočnom stranom udarilo u lijevu bočnu stranu teretnog vozila te se zaustavilo uz rub ceste odnosno odvodnom kanalu.
 
Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola.
 
Sve osobe iz kombi vozila kao i vozač teretnog vozila – kamiona su sa područja Osječko-baranjske županije. Sve ozlijeđene osobe su zbrinute u OB Virovitica. Slijedi daljnji rad – zaključuje policija.

Neslužbeno se doznaje kako je poginuo jedan od putnika iz kombi vozila, a u kojem su bili radnici koji su išli na posao.

— — — — —

Jutros oko 6:15 sati poginula je jedna osoba u prometnoj nesreći u mjestu Miljevci nedaleko Slatine, javila je jutros Policijska uprava virovitičko-podravska.

O uzorcima, kao i okolnostima prometne nesreće više informacija će biti dostupno nakon policijskog očevida.

Neslužbene informacije kazuju kako je to bila prometna nesreća dvaju teretnih vozila na križanju. Riječ je o sudaru kombija i kamiona, šlepera.

Foto: Pixabay (ilustracija)