29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Autobus s 11-oro školske djece udario u metalnu ogradu!

1 min read
Kako doznajemo neslužbeno, riječ je o slijetanju autobusa koji je prevozio 11-oro školske djece. Također, neslužbeno, djeca su prošla bez ozljeda.

UPDATE – POLICIJSKO PRIOPĆENJE – 27.4.’22.

U utorak 26. travnja 2022. oko 12.20 sati u mjestu Busnovi, 52-godišnji vozač koji je upravljao autobusom u kojem se nalazilo 11-ero djece nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je nastavio kretanje po bankini nakon čega je prednjim desnim dijelom autobusa udario u metalnu ogradu koja se nalazila s južne strane mosta u vlasništvu „Hrvatskih cesta“.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a vozilo je podvrgnuto izvanrednom tehničkom pregledu te je izuzet digitalni ispis tahograf sata. Vozaču je naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

— — — — —

Prema informacijama OKC-a PU PSŽ, malo iza 12 sati danas je došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao autobus. Prometna nesreća se dogodila u mjestu Busnovi.

Kako doznajemo, riječ je o udaru autobusa u metalnu ogradu, a koji je prevozio 11-oro školske djece. Također, djeca su prošla bez ozljeda.

Autobus je, kako govore iz policije, udario u metalnu ogradu.

Djeca su alternativnim prijevozom prevezena kućama.

Prve informacije su govorile o slijetanju autobusa, ali to se nije dogodilo.

Foto: Pixabay (ilustracija)