24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nesvakidašnji prizor na Promenadi: Priprema li se Ivana Medić za neku novu zanimljivu ulogu?

1 min read
- Uvijek sam imala veliko strahopoštovanje spram konja. Toliko su snažne, moćne i lijepe životinje, plemenite. Radujem se svakoj prilici biti blizu konja - kazala je Ivana Medić.

Osim što na sceni osječkog HNK-a pravi ‘zvijezdu’, stoji na glavi, pjeva zahtjevne dionice, u slobodno vrijeme pjeva i snima Queenovce i brojne druge popularne skladbe, Ivana Medić usavršava novu vještinu. Ako je tko prošao promenadom prije koji dan, mogao je vidjeti nesvakidašnji prizor na lijevoj obali.

Osječka operna solistica Ivana Medić, vrlo traženo lice i glas osječkog HNK-a, okušala se prije koji dan u jahanju konja, a sve su prilike da ćemo ju odskora vidjeti i u galopu u sedlu. Jer, kako nam otkriva telefonski, uz pomoć kolege i prijatelja Danijela Novoselca, vlasnika konja, ispunila si je veliku želju oprobati se u jahanju konja, a napredak je osjetan.

Nije rijetkost da osječki glumci i solisti vladaju brojnim vještinama i talentima, jer to od njih, vrlo često, zahtjevaju i pojedine uloge, a onda smo tako već vidjeli Ivanu Medić kako pravi ‘zvijezde’ na sceni kao barunica Stasi, dočim je sada ‘krenula stopama’ glumice Katarine Baban, koja je vještinu jahanja konja usavršila do sposobnosti propinjanja.

– Uvijek sam imala veliko strahopoštovanje spram konja. Toliko su snažne, moćne i lijepe životinje, plemenite. Radujem se svakoj prilici biti blizu konja – kazala je Ivana Medić.

Foto: Instagram (screenshot)