29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Od naslova ništa ove sezone! A ostaje li Bjelica? Izjave nakon Maksimira ne zvuče kao suživot!?

2 min read
- To nije tema razgovora, imam godinu dana ugovor - kazao je Bjelica.

Razlikom od 8 bodova 2 kola prije kraja sezone završio je ovogodišnji san Osijeka o naslovu. Dinamo ih je ispratio s Maksimira s 3-0. Nema smisla ‘koračati dolinom sudaca, sustava…’, jer aspirant na naslov zadnje tri utakmice ne igra kako je igrao. I ta je priča do jeseni završena! A od jeseni? O tome će se pričati zacijelo već ovih dana, preko ljeta svakako. Jer, šef struke Nenad Bjelica ‘okrznuo’ je i nakon Maksimira svoje ‘klupske kancelarijske hodnike’. A to možda ne vodi suživotu i sljedeće sezone.

Oršić u 34., Špikić u 60. i Menalo u 81. minuti zabili su za Dinamo. Osijek je igrao bez Čeberka zbog isključenja. Porazom je Osijek izgubio svaku šansu za naslov, ali matematički još uvijek može biti viceprvak.

– Atmosfera oko Dinama i Hajduka mi govori kako oni žele više titulu nego mi. Trebamo svi željeti titule, ne samo navijači, igrači i trener, onda možemo biti konkurentniji. Dinamo i Hajduk su zasluženo ispred nas i čestitam im na tome – rekao je šef struke Osijeka Nenad Bjelica poslije utakmice, naglašavajući još jednom ozračje oko vodećih klubova lige…

– U klubovima više žele ovo što smo željeli mi treneri i igrači. Konkurentni smo u borbi za titulu, ali ne još dovoljno dobri, moramo više željeti. Inferiorni smo u puno stvari u odnosu na Dinamo, Hajduk i Rijeku. Vidim predsjednika Lukšu Jakobušića na utakmici juniora u Velikoj Gorici, to su bitne stvari… – znakovito je nizao Bjelica, odbijajući odgovoriti na pitanje ostaje li dogodine u Osijeku.

– To nije tema razgovora, imam godinu dana ugovor – kazao je Bjelica.

Valjda će ostati. Nema šanse da ga netko zamijeni. Bile bi to veeeeeelike cipele za ispuniti.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)