Ned. svi 22nd, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Provalio 8 puta, sve ispreturao, a ukrao – ništa! A onda, odjednom – šivaći stroj!

1 min read
Nakon provale u jednu od kuća, iz nezaključane dvorišne prostorije otuđio je šivaći stroj manje vrijednosti.

Policijski službenici Policijske postaje Vukovar proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje da je počinio niz kaznenih djela imovinskog kriminaliteta – javlja policija i dodaje niz zanimljivih saznanja…

Sumnja se da je od 8. veljače do 5. svibnja ove godine počinio sedam teških krađa provaljivanjem (od kojih jedna u pokušaju) u obiteljske kuće na području Vukovara i jednu krađu.

Meta ovog provalnika bile su nenastanjene obiteljske kuće, a prilikom provala je u svim prostorijama ispreturao i razbacao sadržaj ormara, nakon čega se udaljio, a da pri tome ništa nije otuđio.

Nakon provale u jednu od kuća, iz nezaključane dvorišne prostorije otuđio je šivaći stroj manje vrijednosti.

Ovim kaznenim djelima vlasnicima obiteljskih kuća počinjena je materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna ukupno.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 36-godišnjak je predan pritvorskim nadzorniku PU vukovarsko-srijemske uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Rješenjem suca istrage određen mu je istražni zatvor od mjesec dana te je predan u Zatvor u Osijeku – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)