Ned. svi 22nd, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija jutros javlja: Otkriven uzrok požara valpovačkog Broadwaya!

1 min read
Policijski službenici podnose izvješće o događaju nadležnom državnom odvjetništvu - zaključuje policija.

Jučer, 9. svibnja, u Valpovu, na mjestu događaja požara obavljen je očevid policijskih službenika u suradnji sa inspektorom zaštite od požara, te je utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama rashladnih vitrina, koje se nalaze u prostoru ugostiteljskog objekta – javlja danas policija iz Osijeka i dodaje…

Požar se proširio na unutrašnjost objekta, kojom prilikom je izgorio inventar unutar ugostiteljskog objekta i krovište, te prostor kladionice koja se nalazi uz ugostiteljski objekt i inventar unutar kladionice. Policijski službenici podnose izvješće o događaju nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuje policija.

Podsjećamo…

Fotografije su jučer svjedočile stravičnom požaru krovišta, užasavajućoj buktinji koja je ‘gutala’ oko 2:30 valpovački ugostiteljski objekt Broadway. Objavili su fotografije iz tamošnjeg DVD-a, iz Valpova, a na kojima je vidljivo, kako su poslije uspješne intervencije gašenja požara, ostali praktički goli zidovi. Vatra je ‘uzela’ sve. Videozapis prikazuje kako su se vatra i varnice dizali visoko u zrak tijekom noći. Fotografije nadalje svjedoče kako su vatrogasci na požarištu ostali do svitanja.

Foto: Facebook, DVD Valpovo (screenshot)

Video možete pogledati OVDJE.