19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Farmer izorao projektil! Policija zakratko zatvorila cestu kod Nemetina!

1 min read
- Na mjesto pronalaska izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način uništio nepoznati eksplozivni projektil - zaključuje policija, uz informaciju o zatvorenoj cesti.

Zakratko je jučer bila zatvorena županijska cesta između Nemetina i Sarvaša. Istina, svega na dvije minute, ali je promet morao stati za trajanja uništavanja pronađenog projektila na njivi. Iako ‘neidentificiran’, zacijelo je riječ o ‘relikviji’ iz Domovinskog rata. A pronašao ga je farmer za oranja.

– Jučer, 10. svibnja, u jutarnjim satima, u Nemetinu, 44-godišnji hrvatski državljanin je prilikom obrade poljoprivredne oranice izorao nepoznati eksplozivni projektil – javila je policija iz Osijeka, dodajući…

– Na mjesto pronalaska izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način uništio nepoznati eksplozivni projektil – zaključuje policija, uz informaciju o zatvorenoj cesti.

– U vremenu od 10:05 do 10:07 sati, za vrijeme uništenja projektila, iz sigurnosnih razloga, policijski službenici zatvorili su prometovanje županijskom cestom ŽC 4068, između mjesta Nemetin i Sarvaš.

Foto: Google Street View (screenshot)