Ned. svi 22nd, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ivona Hemen na vjenčanju u Osijeku! Ciganović: Vidim ja, udat ćemo i tebe…

1 min read
Na Instagramu je uslijedio 'pljusak' pozitivnih komentara na račun njezina izgleda, napose haljine. 'Prštali' su komentari, 'lajkovi', Ivona je vrijedno odgovorila brojnima zahvalom.

– Vidim ja, udat ćemo i tebe – napisao je pod jednom od njezinih dvaju objava iz Osijeka i Neven Ciganović, naš poznati modni stilist, da bi Ivona, uz emotikon, odgovorila…

– Načekat ćeš se.

Nije ju u Osijek doveo sportski događaj, već ljubav. Ali, nekog drugog para. Jer, prema vlastitom svjedočenju na Instagramu, Ivona Hemen je u Osijeku proteklog vikenda bila na vjenčanju, da bi potom na njezinom profilu osvanule fotografije ispred konkatedrale u Osijeku.

Na Instagramu je uslijedio ‘pljusak’ pozitivnih komentara na račun njezina izgleda, napose haljine. ‘Prštali’ su komentari, ‘lajkovi’, Ivona je vrijedno odgovorila brojnima zahvalom.

Inače, kada je njezin ljubavni i privatni život u pitanju, Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak, redakcijski kolega, bili su u vezi do jeseni prošle godine, a od tada u dobrim odnosima, na istom poslu, ali ne više kao par.

Foto: Instagram (screenshot)