18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osijek danas s Lokomotivom! Bjelica: Zna se uvjet mog ostanka!

2 min read
A kada je riječ o ostanku u Gradskom vrtu, dijalog s trenerom prenosi Večernji list...

Nogometaši Osijeka u nedjelju od 17 sati protiv Lokomotive spustit će zastor na ovosezonsko izdanje HT Prve lige, barem što se Gradskog vrta tiče. Utrka za titulom je završena priča, ali nije i ne smije biti svejedno kako će se zaključiti ova sezona. Nenad Bjelica u 35. kolu i pripremi momčadi za sraz s Lokomotivom neće imati na raspolaganju kartoniranog Cheberka, ozlijeđenog Jugovića, rekonvalescenta Leovca te Nejašmića koji je ranije završio sezonu kako bi se posvetio terapijama i saniranju ozljede koju je vukao još od završnice jesenskog dijela sezone – piše mrežna stranica NK Osijek ususret utakmici s Lokomotivom, dodajući i riječi trenera…

– Svi drugi igrači su bili u treningu. Od utorka radimo na utakmici. Dosta dobro smo radili, imali dobru atmosferu. Iako to uvijek kažemo stvarno je bilo tako, nadam se dobroj utakmici i pobjedi u nedjelju. Motivacija nam je već taj osjećaj da pobijedimo utakmicu i vratimo se na pobjedničke staze. Tri utakmice smo bez trijumfa, naravno da želimo svima pokazati da možemo puno bolje i vjerujem da ćemo to ostvariti protiv Lokomotive. Imam jako puno profesionalaca koji su vrijedno radili cijelu sezonu i čekali svoju priliku. Možda ću u ove dvije utakmice više prilike dati nekome tko je manje igrao, a zaslužio je igrati. Prošle sezone smo priliku mladim igračima dali samo u zadnjem kolu jer nismo imali na raspolaganju čak 18 igrača. Sada to nije slučaj, moram ispoštovati svoje profesionalce koji jako dobro rade i mogu iskazati sve pohvale kako ovi dečki rade otkako sam ovdje – kazao je Nenad Bjelica pred utakmicu.

A kada je riječ o ostanku u Gradskom vrtu, dijalog s trenerom prenosi Večernji list

– Osijek je prva opcija za mene. Ne znam što će se dogoditi. Ali dogodilo mi se prošle godine, ove godine, ne bih volio da mi se dogodi još jednom. Zna se uvjet ostanka, već sam rekao, nemojte da se ponavljam cijelo vrijeme. Ja sam prije 15-16 dana pričao s predsjednikom, rekao mu što mislim i kako mislim, ne trebaju mi više Normabeli da zaspim, probudim se bez glavobolje ujutro, mirna su mi duša i srce. Sve što sam rekao bilo je za boljitak kluba, a kako će to vlasnici interpretirati, to je na njima – rekao je Bjelica za Večernjak.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)