29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Taman je završio Craft Beer Festival, a stiže Hombre! 3. Festival kućnih pivara!

1 min read
- Ponudit će se preko 70 vrsta piva raznolikih stilova koje će istakati pivari koji su to pivo i skuhali, pa možete saznati sve što vas zanima o pivima.

– Udruga Panonski pivarski sindikat poziva sve zainteresirane na “Hombr3”, treće izdanje festivala kućnih pivara Osijeka, okolice i prijatelja iz Hrvatske i regije. Nakon prošlogodišnjeg ‘jesenskog’ izdanja festival se vraća u svoj prvotni termin mjesec svibanj. 28.05.2022. sa početkom u 16 sati, u prostorijama streljane Pampasaprostorijama streljane Pampasa (Šandora Petefija 204/a, Osijek) – javljaju organizatori kako nas za oko dva tjedna čeka nova pivska senzacija u Osijeku.

– Ponudit će se preko 70 vrsta piva raznolikih stilova koje će istakati pivari koji su to pivo i skuhali, pa možete saznati sve što vas zanima o pivima.

– Ove godine u najavi su i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije koji će prezentirati svoje kreacije brojnoj publici – dodaju organizatori.

– Priča će biti zaokružena sa već naveliko poznatim roštiljem (imamo i opciju za vegeterijance/vegane) i najbolju old school glazbu koju Osijek može ponuditi. Sam ulaz na festival osigurava se kroz kupovinu kotizacije u suradnji sa partnerima udruge, pivnica Runda, kušaonica piva Gajba i Beertija Osijek – zaključuju, a vi pripremite termin, odgodite obveze…

Foto: Facebook (screenshot)