28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Djevojku je do parka dovezao novi dečko, a kada mu se nije javila od kuće, ugledao je ubojicu?

2 min read
Novi dečko je nakon skoka osumnjičenog otišao do kuće ubijene djevojke i dozvao joj majku, potom policiju, ispričao je za Večernji.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Ubijenu djevojku (20) u Našicama je nedaleko njezine kuće, u subotu oko ponoći, do parka, dovezao njezin novi dečko, s kojim je prethodne večeri bila vani. Trebala se telefonski javiti da je stigla kući, a kako se to nije dogodilo, krenuo je u potragu za njom i susreo osobu krvavih ruku, osumnjičenog za ubojstvo – piše Večernji list o ubojstvu i pokušaju samoubojstva u Našicama u subotu malo iza ponoći, a kada je u parku Dore Pejačević otkriveno mrtvo tijelo djevojke i mladić (24) koji se dovodi u vezu s tim kaznenim djelom. Novi dečko nesretne djevojke pitao je osumnjičenog gdje je djevojka, da bi osumnjiičeni, bivši dečko, kazao – mrtva je. A potom skočio s nadvožnjaka na prugu.

Policija je ubrzo stigla na poprište, pronašavši psumnjičenog kako leži na pruzi, da bi 150 metara dalje otkrili i beživotno tijelo mlade djevojke. Pretpostavlja se kako je osumnjičeni htio izvršiti samoubojstvo.

Iako policija ne želi govoriti o motivima ubojstva, navodno je bivši dečko, ne mogavši se pomiriti s prekidom veze oko Božića, nastavljao s maltretiranjem nesretne djevojke, sve do kobne večeri.

Kako piše nadalje Večernji list, pretpostavlja se kako je djevojku njezin ubojica dočekao pred kućom ili u neposrednoj okolici, da ju je potom odvukao u park i usmrtio, navodno nožem. Oružje je policija u parku tražila gotovo 10 sati i naposljetku pronašla.

Novi dečko je nakon skoka osumnjičenog otišao do kuće ubijene djevojke i dozvao joj majku, potom policiju, ispričao je za Večernji.

Osumnjičeni se nalazi u našičkoj bolnici, izvan životne opasnosti, uz prijelome kostiju zdjelice i potkoljenice, pod policijskim nadzorom. Ukoliko se kvalificira ubojstvo, čeka ga suđenje za moguću kaznu zatora od 50 godina.

Nesretna djevojka trebala je sljedećeg jutra biti na poslu, u jednoj trgovini u obližnjem Jelisavcu, ali kako se na poslu nije pojavila, kolege su je zvali su na mobitel, ne sluteći zašto se ne javlja.

Osumnjičeni ju je, navodno, maltretirao porukama i pozivima od prekida ranije veze, ali ga policiji nije prijavila, vjerujući da će maltretiranje prestati, kazao je jedan od rođaka za Večernji.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)