Sri. srp 6th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ubojstvo u Našicama: Pronađeno oružje! Mladića čeka i 50 godina zatvora?

2 min read
Osumnjičeni ima prijelome kostiju zdjelice i potkoljenice, doznaje se. Pa ipak, stabilno je i izvan životne opasnosti.

Mladić kojeg se dovodi u vezu s ubojstvom mlade Našičanke zadobio je teške tjelesne ozljede skokom s mosta na prugu i nalazi se pod policijskim nadzorom u bolnici. Potvrdio je to za Novu TV načelnik našičke poliijske postaje Ivica Bukvić. Do sada nije bio kažnjavan niti povezan s deliktima s elementima nasilja, kazao je još načelnik. Osumnjičeni ima prijelome kostiju zdjelice i potkoljenice, doznaje se. Pa ipak, stabilno je i izvan životne opasnosti. Policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu ŽDO-u, a osumnjičenom prijeti kazna zatvora i do 50 godina, ukoliko se tužiteljstvo odluči na kvalificirani oblik ubojstva.

Podsjećamo, mrtva 20- godišnja djevojka pronađena je malo iza ponoći u subotu u našičkom Parku Dore Pejačević, a mladić (24), kojeg se dovodi u vezu s kaznenim djelom, pokušao je samoubojstvo, neslužbeno se doznaje, skokom s nadvožnjaka, mosta.

Kako je trava u parku bila gdjegod visine i do jednog metra, brojne službe su ‘češljale’ područje u potrazi za oružjem kojim je počinjeno ubojstvo, a kojeg su naposljetku i pronašli. Osumnjičeni je rekao da je tu odbacio oružje, javio je Dnevnik Nove TV. Oružje je pronađeno poslije gotovo 10 sati intenzivne potrage.

Policija o motivu nije željela raspravljati, budući da policijski službenici prikupljaju informacije i obavljaju razgovore, koji su tajni. No, navodno je mladić djevojku dočekao u parku s nožem u ruci. Navodno su njih dvoje prekinuli vezu oko Božića, čime se mladić nije mirio, navodno ju je nastavio maltretirati, ona to nije prijavila policiji, da bi ju naposljetku dočekao u parku.

Ranija je informacija bila i kako je osumnjičenog prolaznik navodno pitao gdje je djevojka, da bi on odgovorio – mrtva je. A potom skočio s nadvožnjaka.

Foto: Google Street View (screenshot)