16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Teška prometna nesreća u blizini ‘poligona C’! Cesta zatvorena zbog očevida!

1 min read
Kako smo doznali odmah od strane čitatelja, zbog očevida je zatvoren taj dio ceste, što otežava pristup Osijeku, budući da tu cestu Osječani i ini koriste kao obilazni pravac prema gradu.

Teška prometna nesreća dogodila se rano jutros kod ‘poligona C’ u Osijeku, na potezu od Ulice Jablana, nakon pružnog prijelaza prema ‘poligonu ‘ i Centralnom groblju. Iz fotografija koje su objavili osječki vatrogasci razvidni su razmjeri teškog sudara dvaju vozila, a i sama nazočnost vatrogasaca pretpostavlja njihovu intervenciju. Kako smo doznali odmah od strane čitatelja, zbog očevida je zatvoren taj dio ceste, što otežava pristup Osijeku, budući da tu cestu Osječani i ini koriste kao obilazni pravac prema gradu.

– U 6:23 smo primili dojavu o prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva osobna automobil. Dva su vozača ozlijeđena, ali kvalifikacije ozljeda još nisu poznate. Cesta je zatvorena za trajanja očevida, a riječ je o cesti u ‘Zapadnom predgrađu’, do Vinkovačke ceste – rečeno nam je jutros iz Policijske uprave osječko-baranjske…

Očevid je u tijeku.

Foto: JVP Osijek, Facebook (screenshot)