29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Očevid izgorene pušnice u Višnjevcu: Roštilj zapalio krov i garažu! Šteta 2.000 kuna!

1 min read
Utvrđeno je da je uzrok požara garaže i pušnice isijavanje topline od vatre roštilja u pušnici kojom prilikom se požar proširio na krovište pušnice i garaže. Vlasnici je nastala materijalna šteta oko 2.000,00 kuna. Policijski službenici podnose izvješće o događaju - zaključuje policija.

Jučer oko 8 sati, u Višnjevcu, obavljen je očevid mjesta događaja od strane policijskih službenika očevidne ekipe Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s inspektorom zaštite od požara – javila je danas policija kao nastavak na vijest od dan ranije, dodajući…

Utvrđeno je da je uzrok požara garaže i pušnice isijavanje topline od vatre roštilja u pušnici kojom prilikom se požar proširio na krovište pušnice i garaže. Vlasnici je nastala materijalna šteta oko 2.000,00 kuna. Policijski službenici podnose izvješće o događaju – zaključuje policija.

Podsjećamo…

Dan prije oko 17,30 sati u Višnjevcu zapalila se garaža i pušnica 72-godišnjakinje. Naime, 46-godišnjak je u popodnevnim satima roštiljao u pušnici 72-godišnjakinje. Nakon roštiljanja došlo je do požara u garaži i pušnici.  Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Nakon obavljenog očevida tijekom današnjeg dana u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrditi će se uzrok požara – zaključuje se u priopćenju policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)