13. kolovoza 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Klub navijača Bijelo-plavi započinje s predavanjima osnovnoškolcima o NK Osijek!

1 min read
...uključio se i NK Osijek pa će maskota Legos darivati učenike školskim priborom, a najbolje na kvizu očekuju i dodatne nagrade - najavili su osječki navijači.

Klub navijača Bijelo-plavi održat će u utorak, 31. svibnja, svoje prvo predavanje o NK Osijek, a namijenjeno osječkim osnovnoškolcima. Prvo predavanje bit će u OŠ Franje Krežme, najavili su iz Kluba.

– Nakon uspješno organizirane tribine u Kinu Urania, na kojoj su gostovali Ivica Grnja i Mihael Žaper, nastavljamo s aktivnostima, a jednom od ključnih držimo upravo ovaj kontakt s djecom, koju od malih nogu želimo usmjeriti prema NK Osijek, koji je dio identiteta grada Osijeka, samim time, nadamo se, i njihovog identiteta u skoroj budućnosti – stoji u obavijesti kluba navijača.

– Predavanje će biti realizirano kroz uzrastu prilagođenu PowerPoint prezentaciju uz Kahoot! kviz na kraju. U ovaj edukativni program, u kojem će sudjelovati učenici dvaju četvrtih razreda OŠ Franje Krežme, uključio se i NK Osijek pa će maskota Legos darivati učenike školskim priborom, a najbolje na kvizu očekuju i dodatne nagrade – najavili su osječki navijači.

Foto: