16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sportsko ljeto na Sokolu ’22. Upisi su u tijeku!

2 min read
- Sportsko ljeto na Sokolu već godinama uveseljava praznike osječkih mališana kroz mnoštvo aktivnosti, a kamp je to kojemu se roditelji također vesele.

– Ljetni praznici sve su nam bliže, a omiljena ljetna aktivnost osječkim mališanima uskoro stiže. I ovog ljeta djeca će uživati u brojnim aktivnostima na Sportskom ljetu na Sokolu 2022. – javljaju iz Sokola i nastavljaju…

– Sportsko ljeto na Sokolu je 5-dnevni ljetni kamp za djecu od 5 do 12 godina, a provodit će se u sportskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) i to u varijanti poludnevnog (do 12.00h) i cjelodnevnog boravka s uključenim ručkom (do 15.00h).

– Sportsko ljeto na Sokolu već godinama uveseljava praznike osječkih mališana kroz mnoštvo aktivnosti, a kamp je to kojemu se roditelji također vesele.

– Patriku će ovo bit treća godina zaredom na sportskom kampu u Sokolu i mogu reći da mu je to zasigurno najdraža ljetna aktivnost. Najviše se veseli kreativnim radionicama na kojima uvijek nauči nešto novo i upozna nove prijatelje. Ono što je meni kao roditelju vrlo drago je kontinuirano uvođenje novih sadržaja u kamp, a posebno sadržaja edukativnog tipa poput radionice o zdravoj hrani – zadovoljno je istaknula Mirta (36), Patrikova mama.

Aktivnosti u kampu će uključivati sljedeće:

– sportske aktivnosti: gimnastika, plivanje, nogomet

– sportske igre na otvorenom te potrage za blagom

– kreativne radionice i drugi animacijski sadržaji

edukativna radionica o zdravoj prehrani

– objed (užina / ručak)

Kamp će se odvijati u tri termina:

TERMIN 1: 27. lipnja – 1. srpnja 2022. godine

TERMIN 2: 4. srpnja – 8 srpnja 2022. godine

TERMIN 3: 11. srpnja – 15. srpnja 2022. godine

– Kotizacija za kamp iznosi 450,00 HRK (poludnevni boravak) ili 700,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci. Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas putem poveznice: https://forms.gle/DyMAPsYa67cQ5MuP9. Sve dodatne informacija moguće je provjeriti na 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp) – zaključuju iz Sokola.

Foto: GD Osijek Žito, Sokol, (ustupljeno za objavu)