28. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tajana Rogulja direktorica TZ Osijek! Vijeće glasalo za nju!

2 min read
Ministarstvo donosi rješenje o upisu direktora kao osobe ovlaštene za zastupanje TZ-a.

Nakon provedenog javnog natječaja za direktora Turističke zajednice grada Osijeka, na koji su se prijavila dva kandidata, Tajana Rogulja i Mislav Pavošević, te su oba ispunjavala formalne uvijete , Turističko vijeće održalo je sjednicu na kojoj je izabran direktor TZ-a. Od ukupno devet članova Turističkoga vijeća, sjednici je prisustvovalo njih osam.

Temeljem provedenog javnog glasovanja, kandidatkinja Tajana Rogulja dobila je osam glasova, te je time jednoglasno izabrana/imenovana za direktoricu Turističke zajednice grada Osijeka na mandat od četiri godine.
U daljnjoj proceduri slijedi postupak upisa imenovanog direktora u Upisnik turističkih zajednica pri Ministarstvu turizma i sporta.

Ministarstvo donosi rješenje o upisu direktora kao osobe ovlaštene za zastupanje TZ-a.

– Danas smo imali Turističko vijeće na kojem smo glasali o novom direktoru TZ grada Osijeka. Od 9 članova Turističkoga vijeća, bilo ih je prisutno osam koji su jednoglasno izabrali staru, odnosno novu direktoricu TZ grada Osijeka Tajanu Rogulju. Ja joj ovim putem čestitam, kao i drugom kandidatu na njegovoj prijavi na natječaj – izjavio je osječki gradonačelnik Ivan Radić.

– Ono što svi koji sjedimo u Turističkom vijeću, a to smo i danas komentirali, očekujemo dobre brojke po pitanju turizma u gradu Osijeku. Grad Osijek se razvija i gospodarski i turistički. U travnju, za produženi Uskrsni vikend, imali smo 21 posto više noćenja nego rekordne 2019. godine. Očekujmo održavanje mnogobrojnih manifestacija u gradu Osijeku. Uskoro imamo Pannonian Challenge, Osječko ljeto kulture, tako da nas očekuje uzbudljivo i zabavno ljeto u Osijeku. Ne treba zaboraviti da smo koncem prošle godine proglašeni i najboljim hrvatskim adventom. Imao i brojke i događaje kojima se možemo pohvaliti i na čemu treba nastaviti raditi – zaključio je gradonačelnik Radić.

Facebook Comments