28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pranjić raspustio momčad, a onda mu HNS javio za kvalifikacije! Ekipa je na moru…

1 min read
Zvao je ponaosob dečke iz ekipe i saznao kako je većina njih na ljetovanju. Danas će mu na trening neki doći, neki možda ne.

Bivši osječki igrač, bivši hrvatski nogometni reprezentativac, danas trener Trnja, Danijel Pranjić, raspustio je momčad prije 10-ak dana, a nakon posljednjeg kola sezone, da bi sada od HNS-a saznao kako su pred njim kvalifikacije za ulazak u 2. ligu. Zvao je ekipu, a veći dio momčadi je na moru, piše jučer 24sata.hr o neobičnoj situaciji koja je zatekla klub i nekoć osječkog igrača, danas u svojstvu trenera.

Trnje je s treće pozicije 3. HNL Središte trebala izravno ući u 2. ligu. Pranjić je poslao momčad na odmor, a onda je iz HNL-a stigla obavijest o dodatnim kvalifikacijama.

Pranjić i dalje nema nikakvu službenu obavijest, tvrdi za 24sata.hr, protiv kvalifikacija nema ništa protiv, ali smatra da je za to trebalo ranije znati.

Zvao je Pranjić ponaosob dečke iz ekipe i saznao kako je većina njih na ljetovanju. Danas će mu na trening neki doći, neki možda ne.

Kvalifikacije, k tome, još nisu ni potpuno izvjesne, jer, kako piše nadalje 24sata.hr, ovise Pranjićevi dečki o Zagorcu. Ako Zagorec kroz kvalifikacije osigura plasman u Prvu ligu (drugi rang), Trnje izravno ide u Drugu, bez kvalifikacija. Ali, ako Zagorec ne uspije, ostaje gdje je, a onda Trnje igra kvalifikacije.

Foto: Instagram (screenshot)