18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Stiže novo izdanje Modnog buvljaka na osječkoj ‘piji’! Sve klupe već popunjene!

2 min read
- Nadamo se da će prognoza biti na našoj strani, ali u slučaju vremenskih nepogoda „buvljak“ se odgađa za sljedeći mjesec - dodaju iz Tržnice, no za sada su vremenske prilike prognozirane za subotu povoljne.

– Na našem tradicionalnom Modnom buvljaku traži se klupa više i zahvaljujemo se svima na odazivu, posebno našim vjernim izlagačima. Za sve koji nisu ovaj mjesec uspjeli rezervirati svoje mjesto jer smo popunjeni nadamo se da će nas svakako posjetiti, ali i da ćemo se družiti na nekom od sljedećih buvljaka – javili su danas na Facebooku iz Tržnice Osijek, najavljujući i Modni buvljak, ali i dajući na znanje kako se očekuju gužva i trženje…

– Nadamo se da će prognoza biti na našoj strani, ali u slučaju vremenskih nepogoda „buvljak“ se odgađa za sljedeći mjesec – dodaju iz Tržnice, no za sada su vremenske prilike prognozirane za subotu povoljne.

Da, Modni buvljak je u subotu, 11. lipnja u 9 sati.

– Sve više postajemo svjesniji da odjeća i drugi modni dodatci postaju ozbiljni zagađivači okoliša te ogromne količine odjeće svake godine završe na smetlištima. Dosta odjevnih predmeta držimo u našim ormarima koje nemaju funkciju, a s druge strane zadržale su svoju kvalitetu. Second hand i vintage predstavlja način kako modu konzumirati održivije, a ima i svoje čari npr. pronalazak jedinstvenog i drugačijeg odjevnog predmeta, povoljne cijene itd. Naš Modni buvljak je prilika ne samo da svatko od nas napravi mali pomak u očuvanju okoliša i buđenju ekološke svijesti nego i prilika za upoznavanje novih ljudi i stvaranje jedinstvenog stila – nastavili su ‘prozno’ iz Tržnice, a uz nekoliko važnih informacija u zaključku najave…

– Sve izlagače i posjetitelje pozivamo da se pridržavaju epidemioloških mjera. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na kontakt telefon 031/ 213-332 Služba komercijalnih poslova ili putem e-pošte: renata@trznica.hr. Vidimo se na „buvljaku“ u subotu 11.6.2022. u 9 sati!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)