16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije akcije policije u Osijeku! Prva dolazi za vikend, druga od ponedjeljka!

1 min read
Budite na oprezu! I za vrijeme akcije i inače...

U nadolazećem vikendu policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provodit će pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća i posljedica – javila je danas policija iz Osijeka, dodajući…

Prvenstveno će se obratiti pozornost na prekršaje prekoračenja brzine kretanja, vožnja pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i druge teže prometne prekršaje (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i dr.) – zaključuju.

A istovremeno slijedi i druga najava…

Sukladno sačinjenom planu Roadpola – mreže prometnih policija Europe, u razdoblju od 13. do 19. lipnja, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provoditi će pojačane mjere usmjerene na utvrđivanja prekršaja vozača teretnih vozila i autobusa. Ove mjere provodit će se na području cijele Republike Hrvatske kao i u svim država članica Roadpola – javlja policija.

Foto: MUP (screenshot, ilustracija)