28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dobro World Cup: Prelijepe gimnastičarke cijelog svijeta iz Osijeka ‘zapalile’ Instagram!

2 min read
A bolje reklame za Osijek od ovakve ljepote i vrhunskih gimnastičkih imena - nema. Dakle, nije ovo samo bio Dobro World Cup, već Jako Dobro World Cup.

Foto: Instagram (screenshot, arhiva, ilustracija)

Nije samo vrhunska gimnastika posljednjih nekoliko dana ‘stanovala’ u Osijeku, već i vrhunska ljepota. Dovoljno je bilo u tražilicu Instagrama unijeti ime našeg grada i pričekati da se otvori spektar fotografija koje su gimnastičarke i gimnastičari iz cijelog svijeta dijelili na društvenim mrežama, označavajući Osijek kao lokaciju.

A bolje reklame za Osijek od ovakve ljepote i vrhunskih gimnastičkih imena – nema. Dakle, nije ovo samo bio Dobro World Cup, već Jako Dobro World Cup.

Dvije mađarske gimnastičarke među najpopularnijim su objavama na Instagramu s ‘tagom’ Osijek, a riječ je o Bácskay Csenge Mariji, petoplasiranoj gimnastičarki na Svjetskom prvenstvu na prekosku, odnosno na Instagramu poznatoj i kao bacskaycsenge, kao i njezinoj kolegici Zoja Szekely. U Osijeku je Bacskay osvojila 4. mjesto, ali i sa svojih oko 6 tisuća pratitelja na Instagramu, više od 1.200 ‘lajkova’. A Zoja je osvajačica europskog srebra ’20. godine, kao i bronce, 8 puta pobjednica u Svjetskom kupu, dočim je u Osijeku na dvovisinskom razboju uzela zlato.

– Double trouble – napisala je uz fotografiju Bacskay iz hotela Osijek, što bi značilo – Dvostruka nevolja.

Naša Ana Đerek, odnosno za ovu priliku anaderek5 je ‘zapalila’ Instagram objavom iz hotela Osijek. Pred natjecanja drugog finalnog dana, a kada je na gredi i parteru osvojila dvije srebrne medalje na Dobro World Cupu u Osijeku, objavila je ‘fotku’ iz ‘jacuzzija’. Uslijedili su komentari o o tome kako je ‘atomska’, ‘najbolja’. Fotografija je otišla na više od 2.220 ‘lajkova’ među njezinih blizu 24.000 pratitelja.

– Calm before the storm – napisala je naša gimnastičarka, ili – Mirna prije oluje.

A i pauline_schaefer, odnosno njemačka gimnastičarka Pauline Schäfer Betz, svjetska prvakinja i pobjednica na gredi u Osijeku, ‘ubrala’ je oko 3.500 ‘lajkova’ od svojih 44 tisuće i više pratitelja na Instagramu, objavom fotografije uz sunarodnjakinju Sarah Voss, inače u Osijeku srebrnu na dvovisinskom razboju i četvrtoplasiranu na gredi.

– There is still a lot of work to do, but we grow with our challenges! – napisala je Njemica Pauline na Instagramu, što će reći – Ima još puno posla za učiniti, ali rastemo sa svojim izazovima.

Foto: Instagram (screenshot)