29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Edukacijsko-zabavna radionica za pse i njihove vlasnike: Nije svako mahanje repom radost!?

1 min read
...na raspolaganju polaznicima će biti Alenka Medak, licencirana voditeljica tečaja za obuku pasa, a dolazi i doc.dr.sc. Mislav Kovačić, veterinar čiji će savjeti biti iznimno važni za ishranu i zdravlje ljubimaca.

Znate li da svako mahanje repom Vašeg psa nije znak radosti? Znate li i da svaki njegov ‘poljubac’ nije iskaz ljubavi? Kako mentalno umoriti psa? – samo su neka od pitanja na koja ćete moći dobiti odgovor u Parku Žućo.

Edukacijsko-zabavna radionica za pse i njihove vlasnike, a u organizaciji Nezavisne liste Tomislava Mišetića i Udruge za bolji Osijek, naziva Hoćemo, bit će održana 29. lipnja u 17:30 sati u Parku za pse kod retfalačke tržnice, javljaju iz Udruge, dodajući kako su za sve polaznike radionice i njihove ljubimce osigurali prigodne darove. A radionica će donijeti brojne odgovore i savjete o odgoju pasa, pomoći pri njihovom učenju.

Naime, na raspolaganju polaznicima će biti Alenka Medak, licencirana voditeljica tečaja za obuku pasa, a dolazi i doc.dr.sc. Mislav Kovačić, veterinar čiji će savjeti biti iznimno važni za ishranu i zdravlje ljubimaca.

Foto: Hoćemo (ustupljeno za objavu)