27. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

NK Osijek u Tvrđu dovodi Gužvu u 16-ercu i Zabranjeno pušenje! Predstavljaju se novi dresovi!

1 min read
Cijeli program počinje u 17 sati kada će se na bijelo-plavim kornerima moći učlaniti u NK Osijek i kupiti polugodišnju ulaznicu za jesenski dio sezone 2022/23.

– Program počinje u 17 sati s bijelo-plavim kornerima i zabavnim igrama za najmlađe, a prije i nakon dolaska momčadi koja će se predstaviti u novim dresovima bit će koncerti Gužve u 16-ercu i Zabranjenog pušenja – najavljuje NK Osijek spketakl u osječkoj Tvrđi u petak, 8. srpnja.

– Odbrojavanje je počelo, nakon završetka središnjeg dijela priprema u Svetom Martinu na Muri naši Bijelo-plavi počeli su brojati dane do početka nove sezone SuperSport HNL-a. Prvi gost Gradskog vrta bit će Gorica (16. srpnja, 19 sati), a novu sezonu ćemo najaviti velikim druženjem s navijačima u petak 8. srpnja na Trgu Vatroslava Lisinskog (novi trg u Tvrđi) na kojem će biti predstavljena momčad i dresovi za sezonu 2022/23 – dodaju iz kluba na službenim mrežnim stranicama.

– Cijeli program počinje u 17 sati kada će se na bijelo-plavim kornerima moći učlaniti u NK Osijek i kupiti polugodišnju ulaznicu za jesenski dio sezone 2022/23., zaigrati neke od zanimljivih igara koje će biti pripremljene za najmlađe navijače, pa za onaj središnji dio večeri kada dolaze naši Bijelo-plavi zagrijati se uz pjesmu Gužve u 16-ercu čiji će nastup početi u 20 sati. Nakon predstavljanja dresova i momčadi za novu sezonu, kulminacija večeri bit će koncert grupe Zabranjeno pušenje. Druženje zakazano za 8. srpnja ne smije se propustiti. Ulaz besplatan – dodju iz kluba.

Foto: Pixabay (ilustracija)