29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Luka Zebec potpisao ugovor s NK Osijek na 4 godine!

2 min read
Nenad Bjelica je tijekom priprema u Međimurju imao priliku neposredno se uvjeriti u Zebecove mogućnosti i brzo je donio konačnu odluku.

Luka Zebec potpisao je četverogodišnji ugovor s NK Osijek. Prošao je pripreme u Svetom Martinu na Muri i odlučeno je da ostane u Klubu – javlja NK Osijek i prenosi njegovu izjavu…

– Zasigurno najvažniji događaj u mojoj karijeri! Osjećam se kao prije 14 godina kada sam malo impresioniran sa svime došao na stadion, uvijek sa istom željom za novim dokazivanjem. Jako mi je drago što me  je momčad tako dobro prihvatila te zbog trenera Bjelica i njegova stožera koji su mi dali šansu. Vjerujem da sam je uspio za početak iskoristiti, a idemo sada korak po korak zajedno dalje. U Gradski vrt sam došao s devet godina, prvi trener bio mi je Zdenko Kurtović, igrao sam tada i špicu i stopera. Zahvalan sam svim dosadašnjim trenerima, imao sam možda malo teži put nego ostali, ali mi je drago da sam opet ovdje i čekam svoju priliku – istaknuo je Zebec.

Nenad Bjelica je tijekom priprema u Međimurju imao priliku neposredno se uvjeriti u Zebecove mogućnosti i brzo je donio konačnu odluku.

– Zadovoljni smo jer smo vratili dečka koji je već bio u našoj nogometnoj školi i prošao mlađe selekcije. Imao je neki svoj put i preko Treće lige došao do Osijeka, zapazili smo ga u prijateljskom dvoboju s Belišćem i pratili ga tijekom prošle sezone. Pružao je zapažene partije, a budući da smo na poziciji lijevog bočnog u perspektivi deficitarni vjerujemo da u budućnosti može biti koristan za našu momčad. Mogu reći da je tijekom ovih priprema na najtežim treninzima dominirao i bio među najboljima u tom kontekstu. Naravno da kod njega ima još puno prostora za napredak, posebno u defanzivi i na planu taktike. No, zbog svoje je fizionomije upotrebljiv i na poziciji stopera, ima jako veliku brzinu za takvu konstituciju i odličan centaršut. Ugodno nas je iznenadio do sada, vrlo brzo i dobro se prilagodio, želim mu svakako puno uspjeha.

Foto: NK Osijek (ustupljeno za objavu)