28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Težak sudar! Čak 4 ozlijeđene osobe! Teže ozlijeđen 17-godišnji putnik u jednom od vozila!

1 min read
Očevidom je utvrđeno kako je 38-godišnjak upravljao vozilom bez korištenja sigurnosnog pojasa, kao i ozlijeđeni 17-godišnjak i 35-godišnjakinja - zaključuje se.

U petak, 8. srpnja, oko 19, 20 sati, u Banovcima, 38-godišnjak iz Banovaca upravljao je osobnim vozilom, krećući se kolnikom Ulice Maršala Tita, iz smjera Orolika u smjeru raskrižja s Ulicama Branka Radičevića i I. Lole Ribara. Uslijed oduzimanja prednosti prolaska osobnom vozilu, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak iz Vinkovaca, došlo je do udara vozila kojim je upravljao 38-godišnjak u vozilo koje je zadržavalo smjer kretanja – javlja policija i nastavlja…

U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen putnik u vozilu 47-godišnjaka, 17-godišnjak iz Iloka, dok su lakše ozlijeđeni i putnici u istom vozilu- 35-godišnjakinja  i 34-godišnjak iz Vinkovaca, kao i 38-godišnjak koji je prouzročio prometnu nesreću.

Očevidom je utvrđeno kako je 38-godišnjak upravljao vozilom bez korištenja sigurnosnog pojasa, kao i ozlijeđeni 17-godišnjak i 35-godišnjakinja – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)