5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poslije ‘flote’ od 12 Dustera, Timac AGRO u Fornixu kupio još 6 redizajniranih!

2 min read
- Mislim da ne trebam dodati ništa na ovu činidbu. Jer, poslije 12 smo kupili još 6. Nema nimalo dvojbe da smo zadovoljni suradnjom s Fornixom, a vozila odgovaraju potrebama našeg posla - kazao je direktor tvrtke Timac AGRO, Hrvoje Brzica.

Vrhunska je to potvrda sjajne međusobne suradnje, svakako nophodna međusobna gospodarska aktivnost domaćih dionika. Jer, poslije kupovine čitave ‘flote’ od 12 Dustera, tvrtka Timac AGRO iz Fornixa je izvezla novih 6, redizajniranih i moderniziranih Dacijinih ‘perjanica’ na hrvatskom tržištu. Ispotpisivali su direktori ugovore u ‘roku odmah’, a 6 ključeva i Dustera otišlo iz Fornixa u Timac AGRO, njihovim terenskim djelatnicima.

Ne prodaje se svaki dan mala ‘flota’ vozila, osim u osječkom Fornixu, pod čijim ravnanjem je distribucija, prodaja i servis Renault, Nissan i Dacia vozila. Timac AGRO, s druge strane, tvrtka je koja zna što treba i želi i nisu oklijevali ponoviti kupnju poslije izvjesnog razdoblja, a uvjereni u kvalitetu i uslugu Fornixa. Kako smo već napisali i prvi puta za Dustere, ako ih HGSS ‘gazi’ po najsurovijim uvjetima, razumije se da su Duster i Fornix naravni izbor za terenski posao.

Inače, Timac AGRO je tvrtka specijalizirana za industrijsku proizvodnju oplemenjivača tla, proizvoda za ishranu biljaka i hranidbu životinja. Više od 60 godina tvrtka je podružnica grupe Roullier… – stoji zapisano na mrežnim stranicama tvrtke, čiji je direktor, sa djelatnicima, preuzeo novu ‘flotu’, a o kojoj će Fornix i nadalje voditi računa.

– Mislim da ne trebam dodati ništa na ovu činidbu. Jer, poslije 12 smo kupili još 6. Nema nimalo dvojbe da smo zadovoljni suradnjom s Fornixom, a vozila odgovaraju potrebama našeg posla – kazao je direktor tvrtke Timac AGRO, Hrvoje Brzica.

– Ovo su uvijek radosni poslovni trenuci. I ne govorim o prodaji, o vrijednosti vozila, već o vrijednosti suradnje, povjerenja. Timac AGRO i svi drugi uvijek mogu računati s nama. Poznajemo zahtjeve i potrebe svih naših kupaca i onih koji će to postati. Kao što sam i zadnji puta rekao, želim im sretan i pouzdan, siguran svaki kilometar, i ljudski i poslovno – kazao je direktor osječkog Fornixa Mario Vuković.

A trošak? Hm. U poslovnom svijetu se to ne pita. Ovdje je prije svega bilo vitalno kupiti vozila i osigurati njihovu brzu isporuku, a u globalnim uvjetima čekanja. U Fornixu su ekspresni.

Foto: OsijekExpress.com