29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Traži se više informatički pismenih djelatnika/ca u Osijeku! Uvjeti? Više u tekstu…

1 min read
Uvjeti: Stručna sprema: SSS, VŠS i VSS, Poznavanje engleskog jezika, Prednost napredno poznavanje rada na računalu u svim aplikacijama.
računalo kompjuter tipkovnica

Olimpias Tekstil d.o.o. Osijek, član Olimpias Grupa, vodeća europska tvrtka za tekstilno tržište traži više djelatnika/ca za posao programera za software tekstilnih pletećih strojeva “Shima” u odjelu tkaonice. Posao je na određeno/neodređeno vrijeme. Prednost je poznavanje engleskog jezika, poželjno i talijanskog, ali temeljna prednost je napredno poznavanje rada na računalu u svim aplikacijama.

Opis posla: Traži se više djelatnika (m/ž) za posao programera za software tekstilnih pletećih strojeva “SHIMA” u odjelu tkaonice. Traže se komunikativne, fleksibilne osobe, zainteresirane za timski rad. Osigurana edukacija za traženo radno mjesto.

Uvjeti: Stručna sprema: SSS, VŠS i VSS, Poznavanje engleskog jezika, Prednost napredno poznavanje rada na računalu u svim aplikacijama.

Jezici: Talijanski (poželjno), Engleski (prednost).

Vještine: Word, Internet, Excel.

Što nudimo: Stjecanje i usavršavanje znanja na području procesa proizvodnje, stranog jezika, dodatne edukacije i obuke po potrebi.

Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme/ na neodređeno vrijeme.

– Molimo vas da svoje zamolbe s preslikom osobne iskaznice pošaljete na e-mail adresu n/p gđa. Martina Habuda, martina.habuda@olimpias.com ili na OLIMPIAS TEKSTIL d.o.o. Osijek, Vukovarska cesta 219A, 31000 Osijek – dodaju iz tvrtke u oglasu.

Foto: Pixabay (ilustracija)