23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dama (24) s BMW-om, lijevo-desno, po parkingu, udarala automobile i nastavila vožnju!

1 min read
- Protiv 24-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - zaključuje policija.

– U utorak 19. srpnja 2022. oko 11.05 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, 24-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, uslijed nepropisnog skretanja udesno udarila je u zadnji dio parkiranog osobnog automobila marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno na obilježeno parkirališno mjesto parkirao 22-godišnjak. Nakon udara 24-godišnjakinja je nastavila vožnju, skrenula ulijevo te udarila u zadnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirala 57-godišnjakinja – javlja policija i dodaje…

– Nakon navedenog 24-godišnjakinja je napustila mjesto događaja, a da nije ostavila svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljala te su je naknadno pronašli policijski službenici.

– Protiv 24-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)