18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Godinu poslije pokušaja ubojstva u Slavoniji: Rješenje o provođenju istrage!

1 min read
- Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 50-godišnjak 3. kolovoza 2021. oko 21:30 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Berislavićeve, Mostarske i Ulice Milana Delića, nakon verbalnog sukoba s oštećenikom (hrvatski državljanin, 1996.), u cilju da ga usmrti, dva puta ga uboo džepnim nožem u predjelu abdomena i prsišta.

– Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu je 28. srpnja 2022., donijelo rješenje o provođenju istrage protiv državljanina Republike Hrvatske (1972.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju iz čl. 110. u vezi čl. 34. st. 1. Kaznenog zakona/11 -javlja DORH i nastavlja…

– Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 50-godišnjak 3. kolovoza 2021. oko 21:30 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Berislavićeve, Mostarske i Ulice Milana Delića, nakon verbalnog sukoba s oštećenikom (hrvatski državljanin, 1996.), u cilju da ga usmrti, dva puta ga uboo džepnim nožem u predjelu abdomena i prsišta.

– Oštećenik je zadobio osobito tešku i po život opasnu ozljedu (ubodna rana trbuha, ubodna rana stražnje strane desnog prsišta, ozljeđivanje poplućnice desnog plućnog krila), a do smrtnog ishoda nije došlo zahvaljujući pruženoj pravovremenoj medicinskoj pomoći i operativnom zahvatu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)