18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nalet motocikla: 77-godišnji pješak teško ozlijeđen! Nije se uvjerio može li prijeći cestu!

1 min read
- Prometna nesreća se dogodila kada je 77-godišnji pješak prelazio kolnik ulice, ne uvjerivši se da isto može učiniti na siguran način, te je došlo do udara motocikla u pješaka.

Sinoć, u sumrak, malo prije 20 sati, dogodila je teža prometna nesreća u Slavonskom Brodu, a u kojoj je 77-godišnji pješak teško ozlijeđen. Na njega je naletio motociklist, javlja Policijska uprava brodsko-posavska.

– Na kolniku Osječke ulice, u Slavonskom Brodu, jučer, u 19.50 sati, dogodila se prometna nesreća (nalet motocikla na pješaka) u kojoj je teško ozlijeđen 77-godišnjak – javlja policija i nastavlja…

– Prometna nesreća se dogodila kada je 77-godišnji pješak prelazio kolnik ulice, ne uvjerivši se da isto može učiniti na siguran način, te je došlo do udara motocikla u pješaka.

– U ovoj prometnoj nesreći 77-godišnjak je teško ozlijeđen, te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

– Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika i podnošenje odgovarajućih pismena nadležnom tijelu u Slavonskom Brodu – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)