17. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Balatincu probušena guma na automobilu poslije utakmice! Vulkanizer kaže – silom?

2 min read
O događaju smo saznali nakon što je Balatinac nekoliko misli i žala prenio na Facebooku, napisavši...

– To je moralo biti nekad iza ponoći. Vjerojatno u noći poslije utakmice. A to znači i da mi je netko ulazio u dvorište. Kako imam senzore za gume na automobilu, odmah sam ujutro znao da je probušena, a vulkanizer mi je pokazao rupe i rekao da to nije nastalo u vožnji, već silom, ubodima sa strane – kazao je telefonski za OsijekExpress.com Josip Balatinac, veliki nekadašnji veznjak Osijeka i Hajduka, mlade reprezentacije Hrvatske, danas trener, sumnjajući kako cijeli događaj ima veze s utakmicom koja je odigrana u nedjelju.

O događaju smo saznali nakon što je Balatinac nekoliko misli i žala prenio na Facebooku, napisavši…

– Dragi moji mještani Draža, ovim putem želim reći da u našem selu ima puno divnih osoba, ali na žalost ima i onih klasičnih primitivaca i seljačina. Većina zna da se jučer odigrala jedna seoska utakmica između NK Mladosti i NK Šokadije iz Duboševice, koja je završila tako da je NK Šokadija pobijedila 1:4 nakon izvođenja jedanaesteraca – počeo je Balatinac na Facebooku i nastavio…

– Ali ono najjadnije se dogodilo nakon utakmice, a to je da se našao onaj jedan ili više njih (seljačina) da svoje frustracije i poraz iskali na mom automobilu – nastavio je ‘Bala’ i zaključio…

– Dobro znaš ili znate da taj automobil osim mene koristi i supruga. I još bitnije, taj automobil vozi i moje dijete. S tim činom si svjesno ugrozio njegov život… Saznat ću kad-tad tko je ili tko ste… Onda slijedi prijava – ustvrdio je na kraju Balatinac.

Inače, Balatinac je danas trener NK Šokadije iz Duboševice, dočim je Mladost iz Draža. Oba mjesta pripadaju istoj općini, Općini Draž.

– Znate koliko sam uvijek s ponosom isticao da sam iz Draža i koliko volim svoje mjesto. A sada… Slobodno neka me maknu sa interneta kao poznatu osobu iz Draža – zaključio je Balatinac tužno.

Foto: Pixabay (ilustracija) & Facebook (screenshot)